A fa egyike azon kevés természetes, megújuló anyagoknak. Az erdők fakitermelésével és a fatermelésével céljából történő újjáépítésével járó ciklikus folyamat biztosítja, hogy a fa továbbra is rendelkezésre álljon. Minden alkalommal, amikor egy fát betakarítanak, legfeljebb tíz fát ültetnek helyére, hogy a folyamat újra induljon. A környezetvédelmi elkötelezettségüknek megfelelően cégünk a fa kezelésére előnyben részesíti a környezetbarát anyagok felhasználását.

A tanulmányok kimutatták, hogy ha otthonában, munkahelyén vagy iskolában fa veszi körül, akkor pozitív hatással van egészségünkre. Nemrégiben készített jelentés megállapította, hogy a fa termékekének és a belső termékeknek való kitettség hasonló egészségügyi előnyöket mutatott ki, mint a természetben eltöltött idő.

Fűrészáru kezelése, szállítása és tárolása központi raktárunkban Dunaszentgyörgyön

  • Amennyiben exportárut szállítunk, feltüntetjük a származási ország igazolását
  • Fontos számunkra a nedvesség tartalom maximum 10-14% legyen, amit eszközökkel mérünk.
  • A fűrészáru felületeit mindig ellenőrizzük. Fontos a szélek sértetlen állapota, és egyéb hibák felderítése.
  • A szállítást közvetlenül a kért helyre szállítjuk. Az árakkal kapcsolatban pontos információkért, vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Tárolási hely mindig tiszta és száraz. Az anyagokat raklapra vagy egyéb tárolásra alkalmas eszközökre helyezzük el. A helyiségeink úgy vannak kialakítva, hogy megfelelő levegő legyen és a hozzáférés is könnyen megvalósítható legyen
Mi történik abban az esetben, ha a fűrész áru nedves?

A fa formájától és a fától elvégzett kezeléstől és a végterméktől függ. Ha a termék például rétegelt, vagy forgácslap, leggyakrabban felszívja a vizet vagy a nedvességet, és kissé kiszélesedik. Amennyiben nedves marad, akkor megduzzad, és oda vonzza a rovarokat, ezáltal elkezdi a pusztulást, mivel a fa szerves anyag. Fontos az anyagok lekezelése is, olajfestékkel vagy pedig epoxigyanta alapú réteggel. Persze természetesen cégünknél ez nem fordulhat elő, mivel mi mindig törekszünk a legjobb minőségre.

Milyen jótékony hatással van egészségünkre?
  • A fűrészáru használatával javul az érzelmi állapot és az önkifejezés
  • Javítja a levegő minőséget a páratartalom mérséklésével, ösztönözve a könnyebb légzést
  • Melegséget és kényelmet biztosít
  • Alacsonyan tartja a vérnyomást
  • A természet behozatala pozitív lépés az egészségesebb jövőért az ön és környezete számára.
Fűrészáru Dunaszentgyörgy – Miért érdemes minket választani?

 Cégünk Tolna megyében, helyileg pontosan Dunaszentgyörgyben található, ahol többek között fűrészáru forgalmazásával foglalkozunk. Az általunk forgalmazott anyagokat száraz helyen raktárban tároljuk, minden időjárási viszontagságoktól megvédve. Kiváló minőségű fűrészáru rendkívül jó áron és egyetlen helyen itt Dunaszentgyörgyön. Méreteinket tekintve egyenes vágásúak, Felhasználhatók könnyűszerkezetes épületek, vagy akár tetőszerkezetek, tárolók, teraszok kialakítására. A fenyő deszka kiváló alapanyag lehet tetők, kerti építmények, kerítésék építéséhez. Rendkívül rövid határidővel dolgozunk.